Inloggen / Registreren

› Doctor Sleep

Deze film heeft kijkwijzer 16 jaar. Toegang uitsluitend voor personen van 16 jaar en ouder. Wij kunnen om legitimatie vragen. Er worden geen uitzonderingen gemaakt.

Doctor Sleep is een vervolg op het verhaal van Danny Torrance, 40 jaar na zijn angstaanjagende bezoek aan het Overlook Hotel in The Shining.

Ondanks dat hij nog steeds getekend is door het trauma dat hij heeft opgelopen als kind in Overlook, heeft Dan Torrance iets van rust weten te vinden. Maar aan die rust komt abrupt een einde wanneer hij Abra ontmoet, een moedige tiener met haar eigen krachtige en buitengewone gave, beter bekend als het “licht”.

Wetende dat Dan over dezelfde krachten beschikt, vraagt Abra hem om hulp tegen de meedogenloze Rose the Hat en haar volgers, The True Knot. Zij nemen het licht van onschuldigen af in hun zoektocht naar onsterfelijkheid.

Door een onwaarschijnlijk bondgenootschap te vormen, raken Dan en Abra betrokken bij een wrede strijd op leven of dood met Rose. Abra’s onschuldigheid en onbevreesde omarming van haar licht dwingen Dan om zijn eigen krachten te gebruiken zoals hij dat nog nooit eerder heeft gedaan. Waardoor hij zijn angsten onder ogen moet komen en de geesten uit het verleden opnieuw moet laten ontwaken.

› Direct reserveren

Woensdag20november 20:45 z1

Klik op een tijd om een voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: Mike Flanagan

Acteurs: Ewan McGregor, Carl Lumbly, Rebecca Ferguson, Kyliegh Curran, Zahn McClarnon, Jocelin Donahue,...

Lengte: 2:31

Genre: Thriller

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.