Inloggen / Registreren

› Pokémon Detective Pikachu NL

LET OP! Bezoekers die op de openingsdag, woensdag 8 mei, naar 'POKÉMON Detective Pikachu' gaan, ontvangen de limited edition Detective Pikachu-kaart, zolang de voorraad strekt

Het verhaal begint wanneer top privé detective Harry Goodman mysterieus vermist raakt. Zijn vermissing zorgt ervoor dat zijn 21 jarige zoon Tim op zoek gaat naar de reden van zijn verdwijning.

In zijn zoektocht krijgt Tim hulp van de voormalige partner van zijn vader: Detective Pikachu, een schattige, hilarische, maar verwarde detective. Als ze erachter komen dat zij het enige mens-Pokemon duo zijn dat elkaar kan verstaan, besluiten Tim en Pikachu samen te werken om het mysterie te ontrafelen.

Jagend op aanwijzingen reizen de twee door de straten van Ryme City, een zorgeloze, moderne metropool waar mensen en Pokémon naast elkaar leven in een hyper realistische live-action wereld.

Ze komen een enorme diversiteit aan Pokémon tegen en ontdekken een duister plot die de vreedzame balans tussen mens en Pokémon zou kunnen verstoren.

› Direct reserveren

Woensdag22mei 14:15 z3

Klik op een tijd om een voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: Rob Letterman

Acteurs:

Lengte: 1:46

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.