› The Maze Runner: The Death Cure 3D

Deze film heeft kijkwijzer 16 jaar. Toegang uitsluitend voor personen van 16 jaar en ouder. Wij kunnen om legitimatie vragen. Er worden geen uitzonderingen gemaakt.

In de epische finale van de Maze Runner saga leidt Thomas (Dylan O’Brien) zijn groep ontsnapte Laarders op hun laatste en gevaarlijkste missie tot nu toe. Om hun vrienden te redden, moeten ze inbreken in de legendarische Laatste Stad. Dit door WCKD gecontroleerde labyrint is misschien wel het meest dodelijke doolhof van allemaal. Iedereen die er levend uitkomt, zal antwoorden krijgen op de vragen die de Laarders hebben sinds ze voor het eerst in het doolhof arriveerden.

Reserveren
Deze film heeft kijkwijzer 16 jaar. Toegang uitsluitend voor personen van 16 jaar en ouder. Wij kunnen om legitimatie vragen. Er worden geen uitzonderingen gemaakt.<br><br>In de epische finale van de Maze Runner saga leidt Thomas (Dylan O’Brien) zijn groep ontsnapte Laarders op hun laatste en gevaarlijkste missie tot nu toe. Om hun vrienden te redden, moeten ze inbreken in de legendarische Laatste Stad. Dit door WCKD gecontroleerde labyrint is misschien wel het meest dodelijke doolhof van allemaal. Iedereen die er levend uitkomt, zal antwoorden krijgen op de vragen die de Laarders hebben sinds ze voor het eerst in het doolhof arriveerden. op 25-01-2018 in CityCinema Venlo in Venlo.

› Tijden

Donderdag 25 januari

20:00

Vrijdag 26 januari

19:15

22:00

Zaterdag 27 januari

19:15

22:00

Zondag 28 januari

18:30

21:15

Maandag 29 januari

20:00

Dinsdag 30 januari

20:00

Woensdag 31 januari

20:00

Klik op een tijd om de voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: Wes Ball

Acteurs: Kaya Scodelario, Dylan O Brien, Thomas Brodie-Sangster, Giancarlo Esposito, Aidan Gillen, Ki Hong Lee, Barry Pepper, Will Poulter, Patricia Clarkson

Lengte: 2:10 uur

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

terug naar overzicht
The Maze Runner: The Death Cure 3D

Inloggen / Registreren