› The Darkest Minds

Wanneer tieners op een mysterieuze wijze nieuwe, sterke krachten ontwikkelen, worden ze door de regering tot een bedreiging verklaard en opgesloten. De zestienjarige Ruby, één van de meest krachtige tieners ooit, ontsnapt uit haar kamp en sluit zich aan bij een groep weggelopen jongeren die op zoek zijn naar een veilig toevluchtsoord. Al snel beseft deze nieuwgevormde familie dat in een wereld met volwassenen aan de macht die hen hebben verraden, rennen niet meer genoeg is. Ze zullen weerstand moeten bieden door hun collectieve macht te gebruiken om op deze manier de controle over hun toekomst terug te nemen.

Reserveren
Wanneer tieners op een mysterieuze wijze nieuwe, sterke krachten ontwikkelen, worden ze door de regering tot een bedreiging verklaard en opgesloten. De zestienjarige Ruby, één van de meest krachtige tieners ooit, ontsnapt uit haar kamp en sluit zich aan bij een groep weggelopen jongeren die op zoek zijn naar een veilig toevluchtsoord. Al snel beseft deze nieuwgevormde familie dat in een wereld met volwassenen aan de macht die hen hebben verraden, rennen niet meer genoeg is. Ze zullen weerstand moeten bieden door hun collectieve macht te gebruiken om op deze manier de controle over hun toekomst terug te nemen. op 16-08-2018 in CityCinema Venlo in Venlo.

› Tijden

Vandaag

18:45

Morgen

18:45

Zaterdag 18 augustus

18:45

Zondag 19 augustus

18:45

Maandag 20 augustus

18:45

Dinsdag 21 augustus

18:45

Woensdag 22 augustus

18:45

Klik op een tijd om de voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: Jennifer Yuh Nelson

Acteurs: Harris Dickinson, Amandla Stenberg, Mandy Moore, Skylan Brooks, Mark O'Brien, Miya Cech, Golden Brooks, Sammi Rotibi, Patrick Gibson, Gwendoline Christi, Wallace Langham

Lengte: 1:45 uur

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

terug naar overzicht
The Darkest Minds

Inloggen / Registreren