› Ted en het Geheim van... 3D

Ted Stones reist naar Las Vegas voor een presentatie van archeologe Sara Lavroff. Ze heeft bewijs gevonden van het bestaan van de Halsketting van Midas, de mysterieuze koning die volgens de mythe alles wat hij aanraakte in goud liet veranderen. De hereniging met Sara wordt verstoord wanneer een rijke slechterik haar ontvoert, om zo de talisman te vinden die oneindige rijkdom kan brengen. Samen met zijn vriendjes Belzoni de papegaai en Bieber de hond begint Ted aan een reis rond de wereld om Sara te redden. Onderweg ontmoet hij nieuwe vrienden..., maar ook nieuwe vijanden!

Reserveren
Ted Stones reist naar Las Vegas voor een presentatie van archeologe Sara Lavroff. Ze heeft bewijs gevonden van het bestaan van de Halsketting van Midas, de mysterieuze koning die volgens de mythe alles wat hij aanraakte in goud liet veranderen. De hereniging met Sara wordt verstoord wanneer een rijke slechterik haar ontvoert, om zo de talisman te vinden die oneindige rijkdom kan brengen. Samen met zijn vriendjes Belzoni de papegaai en Bieber de hond begint Ted aan een reis rond de wereld om Sara te redden. Onderweg ontmoet hij nieuwe vrienden..., maar ook nieuwe vijanden! op 21-02-2018 in CityCinema Venlo in Venlo.

› Tijden

Woensdag 21 februari

14:00

Vrijdag 23 februari

16:00

Zaterdag 24 februari

14:00

Zondag 25 februari

14:00

Woensdag 28 februari

14:00

Klik op een tijd om de voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: Enrique Gato

Acteurs: Jan Kooijman (Stem), Yvonne Coldeweijer (Stem), Pip Pellens (Stem), Charly Luske (Stem), Ferry Doedens (Stem), Murth Mossel (Stem)

Lengte: 1:40 uur

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

terug naar overzicht
Ted en het Geheim van... 3D

Inloggen / Registreren