› OntbijtBios Three Billboards outside Ebbing: Missouri

OntbijtBios op zondagochtend in samenwerking met Domani.
Een ontbijtje en de film Three Billboards outside Ebbing; Missouri.
Het ontbijt is van 10.45 tot 11.30 uur en bestaat o.a. uit 3 luxe belegde minibroodjes, een zoete verrassing, een kopje koffie, thee of jus d'orange.
(I.v.m. de catering dienen kaarten uiterlijk 6 april afgehaald te worden).

Nadat er maanden voorbijgaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak van haar dochter, neemt Mildred Hayes (Oscar®winnares Frances McDormand) een gedurfde stap. Ze laat drie controversiële boodschappen op reclameborden plaatsen langs de weg richting haar dorp gericht aan het gerespecteerde politiehoofd, William Willoughby (Oscar® genomineerde Woody Harrelson). Wanneer politieagent en tweede in lijn Dixon (Sam Rockwell), een onvolwassen moederskindje met een voorliefde voor geweld, erbij betrokken raakt, wordt de strijd tussen Mildred en Ebbing’s ordehandhaving alleen maar heftiger.

Reserveren
OntbijtBios op zondagochtend in samenwerking met Domani.<br>Een ontbijtje en de film Three Billboards outside Ebbing; Missouri.<br>Het ontbijt is van 10.45 tot 11.30 uur en bestaat o.a. uit 3 luxe belegde minibroodjes, een zoete verrassing, een kopje koffie, thee of jus d'orange.<br>(I.v.m. de catering dienen kaarten uiterlijk 6 april afgehaald te worden).<br><br>Nadat er maanden voorbijgaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak van haar dochter, neemt Mildred Hayes (Oscar®winnares Frances McDormand) een gedurfde stap. Ze laat drie controversiële boodschappen op reclameborden plaatsen langs de weg richting haar dorp gericht aan het gerespecteerde politiehoofd, William Willoughby (Oscar® genomineerde Woody Harrelson). Wanneer politieagent en tweede in lijn Dixon (Sam Rockwell), een onvolwassen moederskindje met een voorliefde voor geweld, erbij betrokken raakt, wordt de strijd tussen Mildred en Ebbing’s ordehandhaving alleen maar heftiger. op 08-04-2018 in CityCinema Venlo in Venlo.

› Tijden

Zondag 08 april

10:45

Klik op een tijd om de voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: Martin McDonagh

Acteurs: Frances McDormand, Woody Harrelson, Sam Rockwell, Abbie Cornish, John Hawkes, Peter Dinklage

Lengte: 2:40 uur

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

terug naar overzicht
OntbijtBios Three Billboards outside Ebbing: Missouri

Inloggen / Registreren