› Ontbijtbios: Bohemian Rhapsody

OntbijtBios op zondagochtend in samenwerking met Domani.
Een ontbijtje en de film Bohemian Rhapsody.
Het ontbijt is van 10.45 tot 11.30 uur in de foyer van CityCinema en bestaat o.a. uit 3 luxe belegde minibroodjes, een zoete verrassing, een kopje koffie, thee of jus d'orange.
(I.v.m. de catering dienen kaarten uiterlijk 1 november afgehaald te worden).

Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, net als Mercury’s uit de hand gelopen levensstijl welke bijna zorgde voor het ineenstorten van de band. Daarnaast zien we hun triomfantelijke reünie aan de vooravond van Live Aid, met een levensbedreigend zieke Mercury, die de band naar een van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek leidt. Tijdens dit proces legde de band, die meer voelde als familie, de basis voor hun nalatenschap welke tot op de dag van vandaag nog altijd velen inspireert.

Reserveren
OntbijtBios op zondagochtend in samenwerking met Domani.<br>Een ontbijtje en de film Bohemian Rhapsody.<br>Het ontbijt is van 10.45 tot 11.30 uur in de foyer van CityCinema en bestaat o.a. uit 3 luxe belegde minibroodjes, een zoete verrassing, een kopje koffie, thee of jus d'orange.<br>(I.v.m. de catering dienen kaarten uiterlijk 1 november afgehaald te worden).<br><br>Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, net als Mercury’s uit de hand gelopen levensstijl welke bijna zorgde voor het ineenstorten van de band. Daarnaast zien we hun triomfantelijke reünie aan de vooravond van Live Aid, met een levensbedreigend zieke Mercury, die de band naar een van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek leidt. Tijdens dit proces legde de band, die meer voelde als familie, de basis voor hun nalatenschap welke tot op de dag van vandaag nog altijd velen inspireert. op 04-11-2018 in CityCinema Venlo in Venlo.

› Tijden

Zondag 04 november

10:45

* Voorstellingen in het rood zijn (bijna) vol.
Koop de kaarten bij ons aan de kassa.

Informatie

Regie: Bryan Singer

Acteurs: Rami Malek, Lucy Boynton, Gwilym Lee, Ben Hardy, Aidan Gillen, Joseph Mazzello, Tom Hollander, Mike Myers

Lengte: 2:10 uur

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

terug naar overzicht
Ontbijtbios: Bohemian Rhapsody

Inloggen / Registreren