› Make a Wish Coco VIP Kidsparty

Make A Wish Coco VIP Party

Kom op zondag 26 november naar de nieuwe Disneyfilm COCO.
Voor slechts €10,- zijn er naast deze superleuke film ook allerlei activiteiten en verrassingen. De volledige opbrengst gaat naar Make-A-Wish Nederland.

Programma:
10:00 uur: Inloop met kinderchampagne en pepernoten, met een warm
welkom van KOELIE, de mascotte van VVV
10:30 uur: Start film
12:30 uur: Feest met o.a. Disco / Urban Dance Clinic, Pieten en Koelie
14:00 uur: Einde (met goodiebag voor de kids)

Mede mogelijk gemaakt door: VVV Venlo, Care4Office, Urban Dance Studio Venlo en CityCinema Venlo.

Coco:
Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel’s grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen, belandt Miquel op mysterieuze wijze in een prachtige en kleurrijke wereld. Onderweg ontmoet hij de charmante oplichter Hector en samen gaan ze op een buitengewone reis om het echte verhaal achter Miguel’s familiegeschiedenis te ontdekken.

Reserveren
Make A Wish Coco VIP Party<br><br>Kom op zondag 26 november naar de nieuwe Disneyfilm COCO. <br>Voor slechts €10,- zijn er naast deze superleuke film ook allerlei activiteiten en verrassingen. De volledige opbrengst gaat naar Make-A-Wish Nederland.<br> <br>Programma:<br>10:00 uur: Inloop met kinderchampagne en pepernoten, met een warm<br> welkom van KOELIE, de mascotte van VVV<br>10:30 uur: Start film<br>12:30 uur: Feest met o.a. Disco / Urban Dance Clinic, Pieten en Koelie<br>14:00 uur: Einde (met goodiebag voor de kids) <br><br>Mede mogelijk gemaakt door: VVV Venlo, Care4Office, Urban Dance Studio Venlo en CityCinema Venlo.<br><br>Coco:<br>Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel’s grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen, belandt Miquel op mysterieuze wijze in een prachtige en kleurrijke wereld. Onderweg ontmoet hij de charmante oplichter Hector en samen gaan ze op een buitengewone reis om het echte verhaal achter Miguel’s familiegeschiedenis te ontdekken. op 26-11-2017 in CityCinema Venlo in Venlo.

› Tijden

Zondag 26 november

10:00

Klik op een tijd om de voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: Lee Unkrich

Acteurs: GEEN

Lengte: 4:00 uur

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

terug naar overzicht
Make a Wish Coco VIP Kidsparty

Inloggen / Registreren