› Ladiesnight Huisvrouwen bestaan niet

Special avond voor dames met een hapje en een drankje.
Kaarten in de voorverkoop 15,00. (deze dienen uiterlijk 19 december afgehaald te worden). Kaarten 20 december aan de kassa 17,50.

Gijsje is een jonge, ambitieuze controlfreak die niks liever wil dan zwanger worden én carrière maken op het reclamebureau waar ze werkt. Haar oudere zus Marjolein is getrouwd, heeft drie kinderen en is net haar baan als journalist kwijt. Haar nieuwe ambitie: schoolpleinmoeder worden. Hun bohémienne moeder Loes heeft zich met te veel hypotheken op het prachtige familiehuis waar ze woont enorm in de nesten gewerkt. Gijsje en Marjolein vinden het idee dat ze hun familiehuis verliezen onverteerbaar en zoeken naar mogelijkheden om het te behouden. Alleen de bonus die Gijsje kan verdienen met een gouden idee voor een reclamecampagne kan hen uit de financiële problemen helpen.

Reserveren
Special avond voor dames met een hapje en een drankje.<br>Kaarten in de voorverkoop 15,00. (deze dienen uiterlijk 19 december afgehaald te worden). Kaarten 20 december aan de kassa 17,50.<br><br>Gijsje is een jonge, ambitieuze controlfreak die niks liever wil dan zwanger worden én carrière maken op het reclamebureau waar ze werkt. Haar oudere zus Marjolein is getrouwd, heeft drie kinderen en is net haar baan als journalist kwijt. Haar nieuwe ambitie: schoolpleinmoeder worden. Hun bohémienne moeder Loes heeft zich met te veel hypotheken op het prachtige familiehuis waar ze woont enorm in de nesten gewerkt. Gijsje en Marjolein vinden het idee dat ze hun familiehuis verliezen onverteerbaar en zoeken naar mogelijkheden om het te behouden. Alleen de bonus die Gijsje kan verdienen met een gouden idee voor een reclamecampagne kan hen uit de financiële problemen helpen. op 20-12-2017 in CityCinema Venlo in Venlo.

› Tijden

Woensdag 20 december

20:00

Klik op een tijd om de voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: Aniëlle Webster

Acteurs: Jim Bakkum, Eva van de Wijdeven, Jelka van Houten, Kay Greidanus, Leo Alkemade, Loes Luca, Waldemar Torenstra, Fred van Leer, Richard Kemper

Lengte: 2:30 uur

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

terug naar overzicht
Ladiesnight Huisvrouwen bestaan niet

Inloggen / Registreren