› G-Screen OntbijtBios Gods Own Country

Een speciale OntbijtBios met God´s Own Country i.s.m. Stichting Roze Zaterdag 2019. Het ontbijt in onze foyer wordt zoals gebruikelijk verzorgd door Domani en begint om 10.45 uur. De film start om 11.30 uur en gaat aansluitend in onze foyer over in de Loossz borrel van Stichting Roze Zaterdag 2019.

I.v.m. de catering dienen kaarten uiterlijk vrijdag 1 juni afgehaald te worden.

Johnny werkt van ’s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat op de boerderij van zijn ouders, verscholen in de mistige landschappen van Yorkshire. Hij probeert zijn frustraties weg te drinken in de lokale pub, hij beleeft er sexuele avonturen die nergens toe leiden. Als een Roemeense seizoenarbeider voor enkele weken op de boerderij komt werken, voelt Johnny allerlei ongekende emoties. Een intense relatie begint en zal Johnny’s leven voorgoed veranderen.

Reserveren
Een speciale OntbijtBios met God´s Own Country i.s.m. Stichting Roze Zaterdag 2019. Het ontbijt in onze foyer wordt zoals gebruikelijk verzorgd door Domani en begint om 10.45 uur. De film start om 11.30 uur en gaat aansluitend in onze foyer over in de Loossz borrel van Stichting Roze Zaterdag 2019.<br><br>I.v.m. de catering dienen kaarten uiterlijk vrijdag 1 juni afgehaald te worden.<br><br>Johnny werkt van ’s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat op de boerderij van zijn ouders, verscholen in de mistige landschappen van Yorkshire. Hij probeert zijn frustraties weg te drinken in de lokale pub, hij beleeft er sexuele avonturen die nergens toe leiden. Als een Roemeense seizoenarbeider voor enkele weken op de boerderij komt werken, voelt Johnny allerlei ongekende emoties. Een intense relatie begint en zal Johnny’s leven voorgoed veranderen. op 03-06-2018 in CityCinema Venlo in Venlo.

› Tijden

Zondag 03 juni

10:45

Klik op een tijd om de voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: Francis Lee

Acteurs: Josh O'Connor, Alec Secareanu, Ian Hart, Gemma Jones

Lengte: 2:00 uur

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

terug naar overzicht
G-Screen OntbijtBios Gods Own Country

Inloggen / Registreren