› Every Day

Op Valentijnsdag hebben we met deze film een speciale deal.
Voor 2 personen: De film, een drankje en in de pauze een tapasplankje van restaurant Boca. Dit compleet voor slechts 25,00. Alleen op valentijnsdag.
LET OP! Reserveren hiervoor kan uitsluitend telefonisch.

De 16-jarige Rhiannon leidt een typisch tienerleven. Wanneer haar vriendje Justin op een dag wat verward op school aankomt, verandert alles. Ze besluiten een dag te spijbelen en hebben de tijd van hun leven, maar de volgende dag merkt Rhiannon dat Justin niet hetzelfde is. Hij beweert zich niets meer van de dag ervoor te herinneren en zelfs het liedje dat ze samen luidkeels meezongen lijkt hij nog nooit gehoord te hebben. Er is iets vreemds aan de hand en het wordt voor Rhiannon alleen maar vreemder wanneer onbekende mensen contact met haar opnemen. Ze ontdekt langzaamaan dat ze met ‘A’ te maken heeft, een rondreizende ziel die elke dag wakker wordt in een ander lichaam. Rhiannon wordt verliefd op A en de twee zoeken elke dag een manier om elkaar weer terug te vinden. Dit is het begin van een moeilijke en hartverwarmende zoektocht naar ware liefde. Naar het gelijknamige boek van David Levithan.

Reserveren
Op Valentijnsdag hebben we met deze film een speciale deal.<br>Voor 2 personen: De film, een drankje en in de pauze een tapasplankje van restaurant Boca. Dit compleet voor slechts 25,00. Alleen op valentijnsdag.<br>LET OP! Reserveren hiervoor kan uitsluitend telefonisch.<br><br>De 16-jarige Rhiannon leidt een typisch tienerleven. Wanneer haar vriendje Justin op een dag wat verward op school aankomt, verandert alles. Ze besluiten een dag te spijbelen en hebben de tijd van hun leven, maar de volgende dag merkt Rhiannon dat Justin niet hetzelfde is. Hij beweert zich niets meer van de dag ervoor te herinneren en zelfs het liedje dat ze samen luidkeels meezongen lijkt hij nog nooit gehoord te hebben. Er is iets vreemds aan de hand en het wordt voor Rhiannon alleen maar vreemder wanneer onbekende mensen contact met haar opnemen. Ze ontdekt langzaamaan dat ze met ‘A’ te maken heeft, een rondreizende ziel die elke dag wakker wordt in een ander lichaam. Rhiannon wordt verliefd op A en de twee zoeken elke dag een manier om elkaar weer terug te vinden. Dit is het begin van een moeilijke en hartverwarmende zoektocht naar ware liefde. Naar het gelijknamige boek van David Levithan. op 22-02-2018 in CityCinema Venlo in Venlo.

› Tijden

Donderdag 22 februari

18:45

Vrijdag 23 februari

18:45

Zaterdag 24 februari

18:45

Zondag 25 februari

18:45

Maandag 26 februari

18:45

Dinsdag 27 februari

18:45

Woensdag 28 februari

18:45

Klik op een tijd om de voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: Michael Sucsy

Acteurs: Maria Bello, Jacob Batalon, Angourie Rice, Justice Smith, Lucas Jade Zumann, Debby Ryan

Lengte: 1:50 uur

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

terug naar overzicht
Every Day

Inloggen / Registreren