› Cliff Richard Live

Geniet in een heerlijke bioscoopstoel van één van de grootste Engelse popsterren. Cliff Richard, viert zijn 60-jarig jubileum als professioneel muzikant en hij nodigt u uit voor het meest fantastische feest van het jaar op het grote witte doek. Met een repertoire van zes decennia en tijdloze hits als Devil Woman, Congratulations or We Don’t Talk Anymore, wordt dit Cliffs meest boeiende tour tot nu toe. Zijn immense energie en passie op het podium zal u overdonderen en laten swingen in de gangpaden.

Deze tour gaat alleen door de UK. De Nederlandse fans kunnen er door deze bioscoopvertoning toch bij zijn: de registratie is echt 100% LIVE, in optimaal Dolby 5.1 geluid.

Kunt u deze avond niet, dan vertoond Luxor Reuver op zondagmiddag 14 oktober de opgenomen encore.

Reserveren
Geniet in een heerlijke bioscoopstoel van één van de grootste Engelse popsterren. Cliff Richard, viert zijn 60-jarig jubileum als professioneel muzikant en hij nodigt u uit voor het meest fantastische feest van het jaar op het grote witte doek. Met een repertoire van zes decennia en tijdloze hits als Devil Woman, Congratulations or We Don’t Talk Anymore, wordt dit Cliffs meest boeiende tour tot nu toe. Zijn immense energie en passie op het podium zal u overdonderen en laten swingen in de gangpaden.<br><br>Deze tour gaat alleen door de UK. De Nederlandse fans kunnen er door deze bioscoopvertoning toch bij zijn: de registratie is echt 100% LIVE, in optimaal Dolby 5.1 geluid.<br><br>Kunt u deze avond niet, dan vertoond Luxor Reuver op zondagmiddag 14 oktober de opgenomen encore. op 12-10-2018 in CityCinema Venlo in Venlo.

› Tijden

Vrijdag 12 oktober

21:00

Klik op een tijd om de voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie:

Acteurs: Cliff Richard

Lengte: 2:45 uur

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

terug naar overzicht
Cliff Richard Live

Inloggen / Registreren